ta odgovor sem dobila od Canve. Kaj lahko naredim? Poslala sem vse podatke našega vrtca, sliko naše spletne strani
Hvala za odgovor
Lp
Renata Gojkovič
Hvala, ker ste se prijavili za Canva za izobraževanje.
Na žalost vaše prijave nismo mogli odobriti, ker dokument, ki ste ga predložili, ni ustrezal našim smernicam za upravičenost.
Na tej stopnji načrt Canva za izobraževanje ni na voljo za vašo trenutno vlogo. Na voljo je javnim ali zasebnim učiteljem osnovnih ali srednjih šol, katerih glavni namen je poučevanje vpisanih učencev. Akreditirati jih mora pooblaščena vladna agencija v okviru veljavne lokalne, državne, pokrajinske, zvezne ali nacionalne vlade.
Zahvaljujem se vam za sporočilo glede nadgrajenega računa. Pošiljam vam še dodatne informacije glede nadgrajenega Canva računa in predlagam, da ponovno poskusite ustvariti svoj Canva račun za učitelje. Canva je avstralski program in ima svoje kriterije, pri tem pa jaz ne morem posredovati. Izgleda, da imajo na Canvi zadnje čase večjo selekcijo pri odobritvah nadgradnje in nekaj udeleženk je prejelo zavrnitev pri pridobivanju nadgradnje.
Predlagam, da obiščete spletno stran https://www.canva.com/education/ in greste ponovno v postopek pridobivanja nadgradnje, pri tem pa najprej izberete Teacher/Get verified. Učitelji in vzgojitelji v javnih šolah/vrtcih so upravičeni do brezplačne nadgradnje, če priložite ustrezna dokazila, da ste učitelj. Kot vzgojiteljica v postopku pridobivanje označite področje dela Preschool education. Če uporabite služben elektronski naslov (še posebno guest.arnes.si) , je preverjanje v tem primeru lažje. Posredujem vam še zapis gospe Petre: Včeraj sem se prijavila v Canvo s službenim naslovom, pošiljala na vse možne načine in bila še 5x zavrnjena. Danes sem poslala še enkrat, samo z zadnjo plačilno listo (brez številk) in me kooončno sprejeli. Sodelavka se še trudi :)
Pozdravljeni ga. Špela Golobič
ta odgovor sem dobila od Canve. Kaj lahko naredim? Poslala sem vse podatke našega vrtca, sliko naše spletne strani
Hvala za odgovor
Lp
Renata Gojkovič
Hvala, ker ste se prijavili za Canva za izobraževanje.
Na žalost vaše prijave nismo mogli odobriti, ker dokument, ki ste ga predložili, ni ustrezal našim smernicam za upravičenost.
Na tej stopnji načrt Canva za izobraževanje ni na voljo za vašo trenutno vlogo. Na voljo je javnim ali zasebnim učiteljem osnovnih ali srednjih šol, katerih glavni namen je poučevanje vpisanih učencev. Akreditirati jih mora pooblaščena vladna agencija v okviru veljavne lokalne, državne, pokrajinske, zvezne ali nacionalne vlade.
Za zdaj lahko še naprej uporabljate Canva Free.
Cenimo vaše razumevanje te zadeve.
Hvala
Ekipa Canva